Toplotne črpalke Termoshop – kakovost in ugodna cena

Toplotne črpalke Termoshop pri nas med strokovnjaki že dolgo veljajo za izjemno kakovostne, zadnja leta pa se pospešeno uveljavljajo tudi v tujini, kjer znajo ceniti tako njihovo kvaliteto kot ugodno ceno. Domači kupci se na toplotne črpalke Termoshop ravno tako lepo privajajo, žal pa tako kot na marsikaterem drugem področju velja, da nekateri domačemu proizvodu ne zaupajo toliko kot tujemu, ki ga krasi bolj prepoznavna blagovna znamka. Vendar neupravičeno!

Toplotna črpalka Termoshop so povsem primerljive s črpalkami tujih proizvajalcev, marsikdaj pa so še celo boljše. In nenazadnje – vedno je bolje kupiti proizvod domačega proizvajalca kot proizvod »razvitejšega« proizvajalca, za katerega pa ase nato izkaže, da je bil narejen nekje daleč na vzhodu, da so težave pri servisih in popravilih, da se zanje težko dobi rezervne dele …

Toplotne črpalke Termoshop so namenjene tako ogrevanju sanitarne vode kot tudi ogrevanju prostorov, na voljo pa so vam različne možnosti. Lahko se odločite za črpalko voda/voda, kjer se izkorišča podtalnica, ali pa za toplotno črpalko zrak/voda, ki jo lahko postavite v kateri koli dom, ne glede na to, kje živite. Toplotna črpalka se namreč lahko postavi v najrazličnejše prostore in vsekakor ni nujno, da imate prav zanjo namenjen prostor – stoji lahko tudi na podstrešju ali v kleti. Če se odločate za novogradnjo, pa je res, da je na postavitev toplotne črpalke Termoshop (ali tudi druge) najbolje razmišljati že med samo gradnjo, saj ji tako lahko predvidimo najboljši možni prostor in tudi poskrbimo za vse inštalacije.

Zakaj bi se odločili prav za nakup toplotne črpalke Termoshop? V prvi vrsti zaradi razlogov, ki smo jih že omenili, torej zaradi gotovosti, da bo lahko črpalka vedno servisirana in tudi popravljena, če bo to potrebno (čeprav so okvare izjemno redke). Po drugi strani pa velja tudi povedati, da vam prodajalec za toplotne črpalke Termoshop nudi tudi subvencijo (še dodatno k subvenciji »eko« sklada), pa tudi različne druge akcije so pogoste. Tako boste ob odločitvi za prehod na bolj naraven način ogrevanja sanitarne vode in vašega doma zagotovo prihranili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *