Kolagen s kolagenskimi peptidi

Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih doz
Kolagen – Novelius Medical, 28 dnevnih doz

Hidrokolagen Novelius Medical je odličen kolagen s kolagenskimi peptidi, posebnimi sestavinami, ki v telesu skrbijo za tvorjenje novega kolagena. Takšni peptidi so bistvenega pomena za to, da se ta pomembna beljakovina v našem telesu začne spet aktivno tvoriti, tako kot se je tvorila v našem otroštvu in mladosti ter tako skrbela za bolj napeto kožo, bolj sijoče lase, bolj močne nohte, pa tudi za bolj prožne sklepe in mladostnost celega telesa. Če hočemo ostati vitalni, si na tak način zagotovo lahko pomagamo tako do lepšega videza kot do boljšega počutja.

Hidrolizirana oblika omogoča boljši izkoristek

Ko izbirate kolagen, je zelo pomembno, za kakšnega se odločite. Na tržišču jih je namreč na razpolago cel kup. Marsikdo zato ne ve točno, katerega med njimi izbrati, zato se naključno odloči za enega od njih. Prav tako se marsikdo odloči le na podlagi cene, čeprav bi morala biti v resnici najpomembnejši faktor pri takšni odločitvi predvsem njegova učinkovitost. Kaj vam namreč pomaga, če ga boste kupili po ugodni ceni, če pa bo njegova učinkovitost trikrat manjša kot pri dražjih različicah? Slednje praviloma vsebujejo hidrokolagen, saj se v takšni obliki ta beljakovina najlažje absorbira v telo, torej ga telo v takšni obliki najlažje izkoristi.

Hidrokolagen Novelius Medical

prednosti kolagena

Hidrokolagen Novelius Medical pa ne predstavlja najboljše izbire le zato, ker je na voljo v hidrolizirani obliki, ampak tudi zato, ker vsebuje veliko količino kolagenskih peptidov, ki poskrbijo za stimulacijo fibroblastov. Prav zaradi tega je tako zelo učinkovit, poleg tega pa ima še celo množico drugih odličnih lastnosti, zaradi katerih se ga splača izbrati in čim prej preizkusiti. Med najpomembnejšimi lastnostmi omenjenega izdelka so tako:

  • je plod sodelovanja dermatologov in nutricionistov,
  • iz naravnih sestavin brez nepotrebnih dodatkov,
  • ne vsebuje arom, umetnih sladil, konzervansov, emulgatorjev ipd.,
  • obogaten z optimalnim razmerjem ključnih aminokislin,
  • poskrbi za kar 98-% absorpcijo.

Klinično dokazano je, da njegovo redno jemanje dalj časa lahko izboljša gladkost, hidriranost in prožnost kože, poleg tega pa preprečuje tudi nastanek globokih gub. Poskrbi torej za boljši videz kože ter tudi za večjo čvrstost las ter ima še številne druge pozitivne učinke, zaradi katerih se ga gotovo splača preizkusiti ter na lastni koži izkusiti, kako pomembni so kolagenski peptidi in kakšne rezultate dajejo.