Betonske kanalete za zelo obremenjene površine

Ali vas zanimajo betonske kanalete oziroma bi jih želeli kupiti? Bi želeli poskrbeti za odvodnjavanje zelo obremenjene površine, po kateri vozite ali na njej parkirate avtomobile, kombije, morda celo tovornjake? Gre za dovoz, dvorišče ali celo del ceste? Bi radi uredili odvodnjavanje na dvorišču pred proizvodnim obratom, kjer dnevno vozijo tovornjaki, cisterne, stroji in težka mehanizacija? V takšnem primeru je treba biti pri izbiri sistema za odvodnjavanje še bolj pazljiv, saj mora ta ustrezno prenašati različne obremenitve, ki so na takšnih površinah veliko večje kot drugod.

Hauraton betonske kanalice
https://www.hauraton.hr/hr/drenaza/niskogradnja/faserfix-super/index.php

Izberite betonske kanalete

Za zelo obremenjene površine so betonske kanalete zelo primerne. Beton je namreč odporen material, ki se ga prav zaradi tega uporablja tudi v gradbeništvu, pri ureditvi okolici in še kje. Je zelo funkcionalen material, ki ima tudi dolgo življenjsko dobo. Vendar pa je to, kako odporen bo, odvisno od številnih dejavnikov. Prav zaradi tega ni vseeno, za kakšen beton gre, saj obstaja več vrst. Na to velja biti pozoren, ko izbirate sistem za odvodnjavanje. Najboljše je tako izbrati betonske kanalete, ki so dodatno armirane s posebnimi vlakni. Zaradi tega je material še bolj odporen in trpežen ter veliko bolje prenaša najrazličnejše obremenitve. To poskrbi tudi za daljšo življenjsko dobo, manj pokanja in podobno.

Inovacija iz Hauratona

Betonske kanalete, ki so dodatno ojačane s posebnimi vlakni, ki jih po eni strani naredijo bolj odporne, po drugi strani pa lažje, so odlična inovacija, ki jo je zasnovalo podjetje Hauraton. Gre za enega najbolj vidnih proizvajalcev na področju odvodnjavanja, ki izdeluje številne proizvode v ta namen, predvsem pa se pri zasnovi teh proizvodov trudi biti čim bolj inovativen. Tako so njihovi proizvodi zasnovani po meri uporabnikov oziroma glede na njihove potrebe. Prav zaradi tega se v primeru, da iščete rešitev za odvodnjavanje, splača pogledati njihov prodajni program in to, kaj vam ponujajo. V svojem prodajnem programu imajo na voljo tudi številne izdelke, ki so namenjeni odvodnjavanju meteorne vode iz zelo obremenjenih površin.