Okvirji za palete so izredno praktični

Zakaj se uporabljajo okvirji za palete in za kakšno rešitev točno sploh gre? Gre za dodatek, ki se ga namesti oziroma natakne na paleto tako, da se iz nje ustvari nekakšen lesen zaboj oziroma boks. Na tak način se okrog palete ustvarijo stranice, ki zadržijo tovor ob morebitnem premikanju oziroma ga stabilizirajo. S tem je tovor dodatno zaščiten, prav tako pa je omogočeno njegovo lažje premikanje, saj med premikanjem ni treba paziti, da bi morebiti zdrsnil na tla, saj ga bodo stranice okvirja pri tem uspešno zadržale.

Okvirji za palete iz lesa

Okvirji za palete so narejeni iz lesa in zasnovani tako, da je njihova uporaba kar se da hitra in enostavna. Tako za njihovo namestitev ne boste porabili veliko časa, saj se jih na paleto le natakne in že se ta spremeni v boks, kamor lahko pospravite tovor. Zaradi tega gre res za izredno funkcionalno rešitev, ki vam lahko močno olajša delo ter hkrati vaš tovor tudi dodatno zaščiti. Tako bo delo potekalo bolj gladko, hkrati pa se boste izognili tudi možnosti, da pride do poškodb tovora med premikanjem palete.

Okvirje je možno tudi zlagati enega na drugega

Ker je tovor različnih velikosti in oblik, je pomembno vedeti, da so okvirji za palete izredno praktični tudi s tega vidika. Možno jih je namreč zlagati enega na drugega. Na tak način lahko višino stranic prilagajamo svojim potrebam, kar je zagotovo zelo praktično. To pomeni, da lahko na tak način shranimo ali transportiramo praktično vsak tovor, ne glede na njegovo višino.

Lesen zaboj s pokrovom

Lesen zaboj, ki ga naredite s pomočjo palete in okvirjev, ki jih nataknete nanj, pa je možno po želji možno tudi zapreti. Za to poskrbi temu namenjen lesen pokrov, ki ga lahko dokupite in tako poskrbite za še boljšo zavarovanje vašega tovora oziroma proizvodov. S tem bo lesen boks postal še bolj funkcionalen oziroma se bodo s tem možnosti njegove uporabe le še povečale.