Električni radijator – da vas ne bo zeblo

Električni radijator poskrbi za to, da vas ne bo zeblo niti v najbolj mrzlih dneh. Če vas pozimi rado zebe in se zaradi tega po hiši ali stanovanju sprehajate v več plasteh oblačil, potem je čas, da razmislite o dodatnem viru ogrevanja. Priporočljivo je, da v ta namen izberete nekaj priročnega, kar omogoča enostavno montažo in priklop, predvsem pa to, da začne hitro delovati. Tako si boste vedno lahko pomagali, kadar vas bo zeblo, in vam bo vedno toplo, četudi bodo zunanje temperature res nizke.

električni radijatori Vigo i Radialight
https://silenos-grijanje.com/

Pametna naložba v večje udobje bivanja

Tako doma kot v pisarni pri delu je pomembno, da nas ne zebe. Tako delo kot bivanje bosta veliko bolj prijetna, če bodo temperature v prostoru takšne, da mraza ne bomo občutili. Seveda je logično, da smo pozimi tudi v notranjih prostorih nekoliko bolj oblečeni, saj so temperature nižje kot v preostalem delu leta, vendar pa nam mora biti vseeno prijetno in udobno. Za to poskrbi tudi ogrevanje.

Continue reading

Vrtna kuhinja

Kaj kmalu bo konec zime. Pa tudi če ne. Ali nam ne pride prav kakšna vrtna kuhinja? Tudi vi veliko časa preživite zunaj? In, da ne bi za vsako stvar hodili v notranjost hiše, je smiselno si omisliti rešitev. Torej vrtno kuhinjo, ki je danes izbira marsikoga.

Če se bomo kdaj sprehajali po ulici, lahko opazujemo hiše in pred veliko teh bo zunaj stala še ena hiška, običajno je na vrtu. V njej shranjujemo reči, ki jih tam potrebujemo. Lahko si seveda omislimo tudi kuhanje in ostale dejavnosti. Enostavno karkoli bi pač radi počeli. Naslednjič, ko se bomo odločili biti zunaj in imeli obisk, nam ne bo potrebno po vsako stvar posebej hoditi v hišo ampak bomo enostavno imeli vse pri roki v vrtni kuhinji. Continue reading

Elektro trgovina | odlična izbira za vsakogar

Elektro trgovina na spletu

Če potrebujete elektro material, obiščite www.elteh.si! Internetna elektro trgovina vam namreč ponuja vse s področja različne elektro opreme in materiala priznanih proizvajalcev, ki jim lahko popolnoma zaupate. Med njimi so tudi najbolj vidni slovenski proizvajalci na tem področju, pa tudi najbolj cenjeni tuji proizvajalci, ki ponujajo vrhunske rešitve in proizvode. Glede izbire vam lahko po potrebi tudi svetujejo ter tako poskrbijo za to, da boste skupaj našli izdelek, ki vam bo resnično olajšal delo. Continue reading

Oblazinjene postelje nam zagotavljajo idealen spanec

 

Kvaliteta našega življenja je v veliki meri odvisna od našega spanca. Ta pa je seveda v veliki meri odvisen od tega, na kakšni postelji ležimo.  Postelja mora biti torej povsem prilagojena našemu telesu. To pa lahko zagotovimo tudi tako, da je oblazinjena. Oblazinjene postelje Novak so namreč veliko bolj udobne in tudi primerne za boljši oziroma bolj kvaliteten spanec.

Oblazinjene postelje po meri

Postelje ponavadi ne kupimo kar na pamet v prvi trgovini, ampak jo izberemo glede na naše potrebe. S tem mislimo tudi na dimenzije, ki jih po potrebovala naša oblazinjena postelja. V posameznih salonih s pohištvom lahko tako izbiramo med različnimi dimenzijami. Tako jih lahko popolnoma prilagodimo našemu spalnemu prostoru. Možnosti tovrstne izdelave so v resnici brez meja, saj jih lahko izdelovalci oblazinijo v prav vsak izbran material naše kolekcije. Potem pa jih lahko dopolnimo še z različno obliko ter barvo nogic, ki so pika na i naši postelji.

Continue reading

Vrata po meri – najboljša izbira prav za vsakogar

Na trgu je toliko izdelkov, pa vendarle smo ljudje izjemno zahtevne stranke, ki želimo še več. Če se  nam torej zgodi, da nikakor ne najdemo izdelka, ki bi ustrezal nam, potem se odločimo za naročilo po meri. Zanj je sicer značilno, da je vedno dražje v primerjavi z direktnim nakupom. Pa vendarle. Ponavadi so stvari izdelane še bolj kvalitetno in ni nam treba skrbeti, da z izdelkom ne bi bili zadovoljni. Tako so izjemno priljubljena tudi vrata po meri. Lahko jih naročimo kar preko spleta ali pa na dom povabimo strokovnjake, ki nam pomerijo vse potrebno. Continue reading

Kopalniško pohištvo predstavlja estetiko in funkcionalnost

Kopalnica je prostor, kamor pogosto zahajamo. Ponavadi se v njem nahajamo že zgodaj zjutraj in tudi pozno zvečer. Prostor moramo ravno zaradi tega urediti po naših željah in se v njem počutiti kar se da udobno. V veliki meri za to poskrbi kopalniško pohištvo.

Njegova funkcionalnost in estetika namreč zelo vplivata na naše razpoloženje. Povsem drugače se bomo počutili, če bomo zgodaj zjutraj vstopili v prostor, kjer imamo na razpolago vse, obenem pa je prijeten na pogled.

Continue reading

 Epoksi in poliuretanski industrijski tlaki

Ste že kdaj slišali za epoksi in poliuretanske industrijske tlake? Veste, kakšne so prednosti teh dveh vrst industrijskih tlakov? V kolikor razmišljate o tem, kako bi lahko svoje prostore oziroma objekt opremili s trajnimi in visoko odpornimi tlemi, potem vam vsekakor priporočam, da nadaljujete z branjem. Na kratko vas želim seznaniti s tem, kaj so epoksi in poliuretanski industrijski tlaki, kaj je njihova prednost in preko katerega podjetja si lahko tudi vi zagotovite kvalitetno storitev, kot sem si jo tudi jaz.

Epoksi in poliuretanski industrijski tlaki so tlaki za trajna in visoko odporna tla. Gre za tlake, ki so odlična rešitev za vse prostore, kjer je značilna velika obremenitev podlage in kjer ostali tlaki ne bi zmogli prenašati tolikšne obremenitve. Industrijski epoksi in poliuretanski tlaki so namreč izredno odporni na vse mogoče mehanske poškodbe, svojo odpornost pa ohranjajo tudi ob stiku z različnimi kemikalijami ter ob visokih temperaturnih spremembah. Epoksi in poliuretanski industrijski tlaki se v tem smislu veliko uporabljajo v skladiščih, kjer je značilna uporaba različnih kemikalij, v proizvodnih halah in v prostorih, kjer je značilna pogosta uporaba bodisi viličarjev, bodisi drugih strojev. Continue reading

Klima naprave so aktualne v vseh letnih časih

Ljudje radi lagodno živimo in si pomagamo tudi z določenimi napravami, če nam to omogočajo. Klima naprave so npr. ena od naprav, ki nam omogoča, da si lahko sami uravnavamo temperaturo. Poleti  nas tovrstna naprava hladi, pozimi pa greje.

Klima naprave so naprave, ki torej uravnavajo temperaturo v našem prostoru. Prilagodimo jo svojim potrebam in to kadarkoli želimo. Tovrstne naprave nam bodo zveste ves čas in ne bodo zatajile kar tako, tudi v najbolj ekstremnih temperaturah, ko jih najbolj potrebujemo.

Prodaja klimatskih naprav

Klime se prodajajo v specializiranih trgovinah, kjer so zaposleni strokovnjaki, ki nam bodo znali svetovati, katera od tovrstnih naprav je prava za nas. Ponudili nam bodo sicer različne znamke, posledično pa tudi cene, tako da bomo piko na i postavili mi, kajti končna odločitev bo naša. Continue reading

Izolacija hiše zmanjša toplotne izgube

Izolacija hiše zmanjšuje topotne izgube ter poveča izkoristek peči za ogrevanje. Je namenjena varčevanju z energijo, debelejša je izolacija večji je prihranek, ampak to ni vedno nujno ker v določenih primerih so stroški izolacije večji kot pa odstotek prihranka pri varčevanju z energijo. To pa se včasih izkazuje kot splošna zmota. Izolacije hiše vsebuje fasado, izolacijo strehe, menjava oken ter vrat.

Dandanes se znanstveniki trudijo proizvesti najboljše izolativnostne materiale, da bi lahko ta odstotek še povečali. Trenutno je na trg zelo prodrla kamena volna, ki ima najboljše izolativne sposobnosti. Prav tako pa se uveljavil tudi stirodur, ki pa je pogled in otip zelo podoben stiroporu, vendar so njegove lastnosti precej boljše. Continue reading

Reflektorji led – odlična svetilnost ob majhni porabi

Tehnologija svetil je v zadnjem desetletju izjemno napredovala in osvetljevanje s klasičnimi lučmi, ki uporabljajo klasične žarnice, so tako rekoč preteklost. Žarnice, ki so delovale s pomočjo gorilne nitke, pri tem pa porabile veliko energije in jo porabljale ne zgolj za spreminjanje v svetlobo, temveč tudi v veliko toplote, so danes že redkost. Najprej smo dobili tako imenovane varčne sijalke, sedaj pa tudi te v veliki meri zamenjuje še boljša, led tehnologija.

Reflektorji led nam namreč nudijo odlično razsvetljavo, ne povzročajo segrevanja, hkrati pa so prijazni glede porabe. Tako so se uveljavili pri sodobnih tehnoloških panogah, na primer v avtomobilski industriji, pomagajo pa nam tudi pri povsem vsakdanji razsvetljavi, torej razsvetljavi zunanjosti stavb in notranjih prostorov.

Continue reading